06-38917579 info@volopvitaal.nl
Werkwijze

Je bent 5 tot 10 kg te zwaar en het lukt je niet om zelf een start te maken met afvallen. Wat mag ik wel eten en wat kan ik beter laten staan. Hoe zit het met beweging, wat is nu eigenlijk een verantwoord dagmenu.

Al deze vragen gaan we behandelen tijdens een vrijblijvend en gratis eerste gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we of onze begeleiding voor jou de juiste keuze is en welk traject het beste bij je past en of er voldoende motivatie aanwezig is. Bovendien moet er wederzijds vertrouwen zijn. Dit vinden wij zeer belangrijk want op de pijlers vertrouwen en motivatie kunnen we bouwen.

Mocht je met ons in zee gaan krijg je een voedingsdagboek van ons mee waarbij wij jou vragen om gedurende een aantal dagen nauwkeurig het eetdagboek bij te houden.

10Coachingtrajecten

Je kunt een keuze maken uit de volgende coachingstrajecten. Je bent het namelijk waard om je goed te voelen.

Volopvitaal:
€ 400,00

  • Je hebt ruim de tijd je nieuwe eetgedrag. en gewoonten eigen te maken.
  • Wij staan je gedurende 10 weken/
10 keer bij.
  • Je hebt overgewicht en je wilt begeleiding voor langere tijd.
  • Je wilt een periode intensief begeleid worden.
  • Je ben in staat deze nieuwe eetgewoonten vast te houden.
  • 10 x deelnemen aan powerwalking bij Powerwalkingclub Venlo.

Volopvitaal kort
€ 275,00

  • Je wilt een korte begeleide periode van vijf weken.
  • 5 x deelnemen aan powerwalking bij Powerwalkingclub Venlo.

Aanvullend

 Voor niets gaat de zon op maar hoe fijn is het als je in volledige aandacht met jezelf aan de slag gaat in een 1 op 1 training?

Een investering die zich terug betaalt in je hele zijn. De kosten van de training stemmen we af aan het eind van de proeftraining. Dit is omdat we dan natuurlijk weten hoe de training is bevallen maar ook hoe en waar we gaan trainen.

Op basis daarvan doe ik je een voorstel voor 5 of 10 trainingen waarna we aan de slag kunnen.

Powerwalking

Powerwalking is op een hoog tempo lopen, in vergelijk met hardlopen minder belastend voor je gewrichten. Je traint in de zone van vetverbranding en tegelijk ga je met behulp van oefeningen middels eigen lichaamsgewicht en eventueel met een tube je spieren sterker maken. Elke les wordt afgebouwd met uitlopen en stretchoefeningen.

Powerwalking *
Dit is een Low Level actieve sportles waarbij je start met Powerwalken. Op een lager activiteitsniveau werk je aan jouw vitaliteit, waarbij de gemiddelde snelheid opgevoerd wordt tot ca. 5-6 kilometer per uur.
De duur van de training is ongeveer 60 minuten. Gestart wordt met een warming-up alsook het losmaken van de spieren. Vervolgens wordt het tempo van powerwalking verhoogt met tempowisselingen en tussentijdse functionele krachttraining.

Powerwalking **
Dit is op een Medium Level actieve sportles waarbij je al vaardig bent in het Powerwalken. De training bestaat deels uit lopen in verschillende tempo’s en tussentijdse functionele krachttraining in ca. 60-75 minuten.

Powerwalking ***
Dit is een High Level actieve sportles waarbij je gevorderd bent in het Powerwalken. De training bestaat uit lopen in verschillende tempo’s, ca. 6 – 9 km per uur en tussentijdse functionele krachtraining in ca. 90 minuten.